Menu
Aanbieder Wereldwinkel Bussum

"Startpunt voor natuur-, milieu- en erfgoededucatie"

Activiteiten filteren


Doelgroep

Thema
Natuur en duurzaamheid
Erfgoed

Soort

Toon alles
Landelijk aanbod zoeken?

Wereldwinkel Bussum

Wereldwinkel Bussum
Julianaplein 92
1404 DP Bussum

De Wereldwinkel Bussum werkt aan bewustwording van leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs op het gebied van eerlijke handel, herkomst van producten en duurzaamheid.

Voor de groepen 6 en 7 van de basisscholen in Gooise Meren is onderstaande workshop beschikbaar die wordt aangeboden in samenwerking met de Fairtrade-werkgroep Gooise Meren en St. Omgevingseducatie.

Daarnaast leggen de vrijwilligers van het scholen-projectteam contacten met scholen voor basis- en voortgezet onderwijs om in samenwerking met hen op maat voorlichting te geven en projecten uit te voeren. Zo kan het projectteam bijvoorbeeld ondersteunen bij projecten over fairtrade, presentaties geven of knutseldagen met afvalmateriaal organiseren. Ook kunnen kleine groepjes leerlingen in de Wereldwinkel worden ontvangen.

Meer informatie en overleg? Neem contact op via info@wereldwinkel.com!

 

Aanbod

Fairtrade Gastles Gooise Meren

Fairtrade Gastles Gooise Meren

Lees verderDoelgroep: groep 6-7 De Fairtrade werkgroep Gooise Meren zet zich in voor het stimuleren van eerlijke handel en fairtrade-producten in de gemeente.  Daarom is voor alle basisscholen in Naarden, Bussum, Muiden en Muid...

Soort
Workshop/gastles
Doelgroep
BO groep 5-6BO groep 7-8
Thema
Afval en recyclingVoeding