Menu
Educatief aanbod: Proef! gastles over Giraf in de keuken

Activiteiten filteren


Doelgroep

Thema
Natuur en duurzaamheid
Erfgoed

Soort

Toon alles




Landelijk aanbod zoeken?

Proef! gastles over Giraf in de keuken

Terug naar overzicht
Proef! gastles over Giraf in de keuken

Hoe aten de Romeinen rond het jaar nul, en hoe aten ze in Judea, in Gallië en Germanië? In een klein half uur krijgen leerlingen in woord en beeld een boeiend verhaal over dit onderwerp, en kunnen ze letterlijk snuffelen aan verschillende ingrediënten uit de Romeinse keuken.
De presentatie wordt afgesloten met een Romeins gerecht van fruit in een honingsausje.

Thema
Voeding

Doelgroep
BO groep 5-6BO groep 7-8

Aanbieder: Coquinaria
Soort: Workshop/gastles, Erfgoedleerlijn
Periode: hele jaar
Reserveren: Minimaal 4 weken voor aanvang
Tijdsinvestering: 30 tot 45 minuten
Kosten: op aanvraag
Uitvoering door: culinair historica van Coquinaria

Aanmelden voor deze activiteit




* Alle velden zijn verplicht.