Menu
Op zoek naar lesmateriaal voor projectweek?

Direct activiteiten zoeken


Voor welk niveau bent u op zoek naar activiteiten of lesmateriaal?

Toon alles
Landelijk aanbod zoeken?

Op zoek naar lesmateriaal voor projectweek?

10-12-2018
Op zoek naar lesmateriaal voor projectweek?

Bent u op zoek naar invulling van een projectweek rondom thema's als afval, groene schoolomgeving of energie? In Wikiwijs hebben we allerlei lesmateriaal en activiteiten bij elkaar gezet. 

Thema Afval en Recycling: Activiteiten en lesmateriaal voor de basisscholen in Gooi- en Vechtstreek. Van doe-opdrachten over afvalscheiding, grondstoffen en recyc-ling tot creatief-technische workshops.

Thema Energie: Van doe-opdrachten voor scholen met zonnepanelen, praktische opdrachtjes voor onder- en bovenbouw tot creatief-technische workshops. 

Thema Groene Schoolomgeving: Over het thema Groene Schoolomgeving zijn diverse mogelijkheden voor scho-len in Gooi- en Vechtstreek. Van een schoolplein met ruimte voor planten die insecten aantrekken, zelf kweken en zaaien en onderzoek van de wijk rond de school. Deze handleiding bevat tips en lesmateriaal. 

De materialen en (gast)lessen zijn te reserveren via de NME-wijzer www.nmegooivechtstreek.nl. Hier vindt u ook de praktische informatie over leenperiode, kosten e.d.

De onderdelen zijn als modules in serie of los te gebruiken, naar eigen inzicht van de school.

Heeft u vragen, wilt u even overleggen of advies over een schoolbrede aanpak? Mail naar info@omgevingseducatie.nl.

 

 

Nieuwsoverzicht