Menu
18 september: NME-middag voor leerkrachten

"Mijnheer, weet u wanneer de bramen gaar zijn?"

Direct activiteiten zoeken


Voor welk niveau bent u op zoek naar activiteiten of lesmateriaal?

Toon alles
Landelijk aanbod zoeken?

18 september: NME-middag voor leerkrachten

01-07-2019
18 september: NME-middag voor leerkrachten

Op woensdagmiddag 18 september 2019 is de jaarlijkse NME-inspiratiemiddag voor leerkrachten basisonderwijs in de regio Gooi en Vechtstreek. Dit jaar staat techniek en duurzaamheid centraal. Kom ook kennismaken met de lesmodules van het nieuwe programma  “Wonderwel” voor de groepen 1 t/m 8 over voeding, energie, afval en water in de regio Gooi en Vechtstreek.

Dit programma is een combinatie van bouwstenen voor lessen in de klas, gastlessen, excursies in de eigen omgeving, ontwerp-opdrachten voor de toekomst, geschiedenis en een koppeling met de thuissituatie van de leerlingen. 

Het Wonderwelprogramma is ontwikkeld door Hans Wilschut en Marlie Hollands. Tijdens de middag neemt Hans Wilschut jullie mee in de Wereld van Wonderwel, spitsen we toe op de situatie in het Gooi en Vechtstreek, delen leerkrachten hun ervaringen en gaan we aan de slag met de vraag 'hoe organiseer ik dit in de klas'. Organisaties die meewerken aan Wonderwel Gooi en Vechtstreek (voor de gastlessen en excursies) zijn deze middag ook aanwezig om vragen te beantwoorden.

De NME-middag vindt plaats in De Groene Afslag in Laren, dé ontmoetingsplek van het Gooi waar het enthousiasme voor een duurzame toekomst centraal staat! Graag vooraf aanmelden.

We hopen je 18 september te ontmoeten! 

Aanmelden: via het aanmeldformulier
Tijd: van 14:30-17:00 uur
Locatie: De Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren (degroeneafslag.nl)
Kosten: er zijn geen kosten aan verbonden

Nieuwsoverzicht