Menu
12 november: microscopie voor de basisschool

Direct activiteiten zoeken


Voor welk niveau bent u op zoek naar activiteiten of lesmateriaal?

Toon alles
Landelijk aanbod zoeken?

12 november: microscopie voor de basisschool

23-10-2019
12 november: microscopie voor de basisschool

Het Nederlands Instituut voor Biologie, de beroepsvereniging van biologen, heeft een heel bijzonder aanbod voor jou en je school. De firma Neopta wil nieuwe biologische microscopen beschikbaar stellen aan het basisonderwijs. Om te zorgen dat je daar direct mee aan de slag kunt, hebben we een lessenserie ontworpen en geven we een korte training bij jou in de buurt. De training kost 250 euro voor twee personen. De vier microscopen met toebehoren krijg je direct na de training mee naar huis.

Meedoen? Vul via www.biologieplus.nl het inschrijfformulier in. 

Deelname aan training is mogelijk voor bij voorkeur twee leerkrachten per school liefst uit verschillende groepen. De school waarvan de twee leerkrachten meedoen, krijgt 4 biologische microscopen, 1 schoolserie micropreparaten, 1 verpakking object glaasjes, 1 verpakking dekglaasjes, werkbladen voor leerlingen en een docenten handleiding.
Met het microscopie practicum wordt antwoord gegeven op de vraag: hoe krijgt een plant alles op de goede plaats voor fotosynthese. Verder worden ook andere preparaten gebruikt bijvoorbeeld van een schimmel of de veer van een spreeuw.  

Kosten voor deelname aan de training voor twee leerkrachten 250 euro per school (BTW vrijgesteld). 
Locatie: Dinsdag 12 november van 16.00 - 18.00 uur, Infoschuur 't Gooi, Naarderweg 103 A (N524), 1217 GL Hilversum
Aantal deelnemers: maximaal 24

Nieuwsoverzicht