Menu
Algemene Voorwaarden

"Mijnheer, weet u wanneer de bramen gaar zijn?"

Direct activiteiten zoeken


Voor welk niveau bent u op zoek naar activiteiten of lesmateriaal?

Toon alles
Landelijk aanbod zoeken?

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NME-wijzer Gooi en Vechtstreek door scholen

Het doel van de NME-wijzer Gooi en Vechtstreek is om scholen een centraal, toegankelijk en aantrekkelijk overzicht te bieden van educatieve activiteiten op gebied van natuur, landschap, erfgoed en duurzaamheid. Aanbieders worden uitgenodigd om hun activiteitenaanbod op deze website te laten plaatsen, zodat er een zo compleet mogelijk overzicht ontstaat.

Stichting Omgevingseducatie Gooi, Vecht- en Eemstreek is  verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van deze website en doet er samen met de organisaties alles aan de inhoud actueel en juist te houden.

Wilt u ook uw aanbod op de website laten vermelden, komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, komt u onrechtmatig gebruik van beeldmateriaal tegen? Dan horen wij dat graag via het e-mailadres info@omgevingseducatie.nl.

Aanmelden voor en deelnemen aan activiteiten

  • Scholen kunnen aanmelden voor een activiteit uit het educatieve aanbod door gebruik te maken van het online aanmeldformulier. Aanmelden kan meestal ook door rechtstreeks contact met de aanbieder van de activiteit.
  • De inhoud, uitvoering en organisatie van de activiteiten en afhandelen van reserveringen vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende aanbiedende organisatie.
  • De NME-wijzer en de aanbieders zijn niet verantwoordelijk voor problemen die voortkomen uit fouten in de teksten of eventuele problemen bij het verzenden van het online aanmeldformulier.
  • De NME-wijzer is niet verantwoordelijk voor problemen in de communicatie tussen school / BSO en de aanbieder.

Bevestiging van uw aanmelding / reservering

  • U ontvangt via de NME-wijzer een automatisch afschrift van uw aanmelding / reservering op het e-mailadres dat u heeft aangegeven.
  • Uw aanmelding of reservering is echter pas definitief als u een bevestiging heeft ontvangen van de aanbieder.

Annuleren

  • Annuleren van uw aanmelding kan door contact op te nemen met de betreffende organisatie waar de reservering is gedaan.
  • Annuleringskosten worden gerekend voor zover de aanbiedende organisatie dat heeft aangegeven in de bevestiging.

Laatste update: 21 maart 2017